Bierproeverij op locatie

Brouwerij Waggel organiseert in Noord-Holland bierproeverijen op locatie. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een gezellig event waarin uw kennis van bier wordt verdiept en op de proef wordt gesteld. Wij verzorgen geregeld bierproeverijen voor vrijgezellenfeesten, teambuilding uitjes of als activiteit op familiedagen.

Dienblad Brouwerij Waggel met verschillende speciaal bieren voor promotie bierproeverij

Wat kunt u verwachten tijdens de bierproeverij?

  • Professionele bierproeverij
  • Georganiseerd door bierbrouwers
  • Pils ronde met zes bekende soorten pils
  • Craft bier ronde met vijf speciaalbieren
  • Bierprijzen voor winnaars en verliezer
  • Een krat speciaalbier naar keuze!

Wat houdt de bierproeverij in?

De bierproeverij bestaat uit twee interactieve onderdelen die geleid worden door onze ervaren bierbrouwers. 

 

1. De blinde pils proeverij

In dit onderdeel wordt de groep goed op de proef gesteld. Vrijwel iedereen heeft een favoriet pilsje, maar of je deze herkent in de pils proeverij is nog maar de vraag. In de blinde proeverij worden zes bekende pilsmerken geproefd. In iedere ronde kunnen punten worden verdiend, degene met de meeste punten wint een leuke bierprijs.  

 

2. De speciaal bierproeverij 

Tijdens dit onderdeel komen er vijf verschillende speciaal bieren aan bod. Hierbij is gekozen voor een goed uiteenlopend scala aan biersoorten, die een karakteristiek smaakpalet vertegenwoordigen. Hierin onderscheiden we vijf rondes waarin de kandidaten opnieuw punten kunnen scoren.  

Uiteraard wijden onze brouwers tijdens de proeverij uit over de smaakontwikkeling en geschiedenis van de verschillende bieren. Na afloop worden er voor de winnaars en verliezers prijzen uitgedeeld en tot slot krijgt de groep een krat Waggel speciaal bier naar keuze, om nog even na te genieten.

 

Zijn jullie klaar voor de proef op de som, dan komen we graag bij je langs!

Wat kost de bierproeverij op locatie?